مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کتک زدن مادر

با سلام 19 سالمه من از بچگی تا الان مورد آزارو اذیت مامانم قرار گرفتم؛از دلایل آن در بچگی تا الان من رو مجبور به انجام کار های خونه میکرد که اگه نکنم با استفاده از اشیا هر چیزی که دم دستش باشه بهم حمله میکنه؛از بچگی منو مجبور به نماز خوندن میکردن در حالی ک چیزی از نماز خوندن نمی دونستم من رو کتک میزد و تا الان که خاطره خوشی از کودکی ام ندارم حتی از نماز خواندن هم متنفر شدم،نماز خواندن من هم به اجبار شده و به خاطر این کار مادرم با اتو چندین بار محکم به سرم زده یا حتی با پا سرم رو لگد میکنه حتی میگفته اتو رو داغ میکنم و سرت و صورتت رو میسوزونم .بیشترین کتک زدن با چوب بوده. در خانه استقلال و آزادی ندارم و منو تحقیر یا فحش میده،دیگه حتی تو خونه احساس امنیت ندارم و مامانم منو تهدید کرده که یه چوب برا کتک زدنم تو خونه نگه داره؛هر لحظه ممکنه بخاطر کتک زدن یا بمیرم یا دچار اسیب روحی و جسمانی بشم؛ بابام معلمه هر وقت بابام خونه نباشه بیشتر بهم زور میگه و کتکم میزنه؛وقتی بابام خونه باشه فقط کلامی بهش نصیحت میکنه و هیچ کاری نمیکنه؛ نداشتن امنیتم در خانه موجب شده مکان امنی برا مطالعه نداشته باشم و جلوی پیشرفتم رو میگیره حتی بهم میگن خدا نمی خواد تو دانشگاه قبول بشی یا بهم میگفتن تو کند ذهنی؛ پدر و مادرم متعصب به دین هستن و حتی برای ناسازگاری با اونا برام دعا نویس اورده بودن در حالی که مشکل از خودشونه

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام موارد این چنینی باید قبل از هرگونه اقدامی در ابتدا توسط روانشناس تحلیل و بررسی شود و پس از آن اقدام حقوقی یا کیفری کرد