مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مادر

بسمه تعالی
سلام وقت بخیر من یک برادر کوچیک دارم ک الکی فقط داد میزنه بعد مادر من فک کنم از لحاظ عقلانی کم داره اونم داد میزنه و اسم منو صدا میکنه میگه کاریش نداشته باش بعد من ک میگم کاریش ندارم بهم توهین میکنه و فحش های رکیک بهم میزنه و کتکم میزنه تا یک سال قبل مورد ضرب و شتم او قرار میگرفتم بعد بهم میگه میکشمت نمیزارم 16 سالت بشه میخاستم ازش شکایت کنم که ترسی تو وجودش بیوفته منو دیگ نزنه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام بهتر است از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید.