مشاوره حقوقی رایگان - کابل برق شبکه

سلام. بنده مجوز کیوسک دارم اداره برق گفت برای نصب برق 150متر کابل شبکه (35ولتاژ) و گیره بخری هزینه کردم وسایل خریدم و تحویل دادم و برام نصب کردن الان کیوسک دیگه کنارم گذاشتن گفتن از کابل خودت بهش میدیم وسایل برقی مغازم قیمتهاش بالا هست اگه فشار برقی شد خراب شدن من چیکار کنم
میتونم از اداره برق شکایت کنم از کابل برق شبکه خودم برق بهش ندم
بدون رضایت بنده میخوان کابل برق رو به شبکه من وصل کنن

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر شما خریداری کرده‌اید می‌توانید اجازه ندهید یا به اداره حقوقی مراجعه کنید