مشاوره حقوقی رایگان - شاکی اداره برق برای ماینر

با عرض سلام بنده 5 تا دستگاه ماینر در خانه خود استفاده میکردم ک با ورود مامورین اداره برق و کلانتری ماینر ها ضبط شدو برق خونه هم قطع شده و تعزیرات برام جریمه 15 میلیون تومانی ثبت کرد اما اداره برق قبض 85 میلیون تومانی فرستاده برق هم از پشت کنتور نکشیده بودم و مقدار مصرفم رو همیشه پرداخت میکردم چطوری میتونم اعتراض کنم و اعتراضم پذیرفته بشه لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست استرداد وجه به طرفیت اداره برق به دادگاه حقوقی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله رایزنی نمایید امکان تخفیف وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر
هم باید جریمه نقدی پرداخت بشود و هم هزینه مصرف برق به صورت غیر قانونی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مرجع صالح به رسیدگی به شکایت شما با وجود اینکه علیه دولت است دیوان عدالت اداری است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید دادخواست بدهید تا از طریق دادگاه کارشناس تعیین شود اما هردو مبالغ را می بایست پرداخت کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
با توجه به اینکه دستگاه ماینر غیر قانونی و مصرف بالایی دارد باید از همان اداره برق پیگیری کنید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا از اداره برق منطقه پیگیری نمایید و در صورت عدم رسیدگی در دیوان عدالت اداری بطرفیت اداره برق طرح شکایت نمایید ولیکن به طور کلی ملزم به پرداخت هزینه مصرفی و جزای نقدی می باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در هر صورت باید جریمه و قبض را پرداخت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا اداره برق جریمه نیز تعلق می گیرد
در صورت عدم نتیجه از طرسق دیوان عدالت پیگیری نمایید