مشاوره حقوقی رایگان - پاس نشدن چک به علت فروش مال غیر

با سلام.
بنده یک زمینی خریداری کردم ده سال پیش به مبلغ شصت میلیون. سی میلیون نقدا پرداخت کردم الباقی طی سه فقره چک. دو فقره از چکها پاس شد و چک آخر وقتی فهمیدیم مال غیره. وصاحب اصلی زمین پیدا شد زمین سند داشت. به ما قولنامه ای فروخته بودن شکایت فروش مال غیر کلاهبرداری استفاده ازسندمجهول کردم رای قطعی از تجدید نظر گرفتم و ثابت شد طرف کلاهبردار بوده. بعد دادگاه تجدید نظر رای داده به رد مال. البته تو پرونده کیفری. پنج سال برای طرف زندان اومد. فراری شد. بعد گذشت شش سال دستگیر و انداختمش زندان جهت اجرای حکم. حال شکایت حقوقی کردم جهت گرفتن خسارت وارده به ثمن معامله با اخذ نظر کارشناس. تو قولنامه قید شده چنانچه چکها پاس نشود معامله فسخ است و چک اخر که ده میلیون بود به علت اینکه فهمیدم مال غیره پاس نکردم. ولی پنجاه میلیون را از شصت میلیون پاس کردم. حال میخاستم بدونم آیا میتوانم با اخذ نظر کارشناس وجه روز ملک را تقاضا کنم. آیا قاضی ایراد نمیگیره بابت اون چک ده میلیونی که پاس نشده. لازم به ذکر است چک ذکر شده توسط فروشنده همون موقع خرج شده رفته چندین دست چرخیده. و در حال حاظر دست فروشنده نیست. و چک هم تا کنون برگشت نخورده است. آیا میتوان مطالبه غرامت وارده ثمن معامله رو انجام داد ملک الان دو میلیارد می ارزد.آیا رای وحدت رویه شماره 811شامل حال بنده میشه یا خیر. ایا این چک مشکل ساز میشه تو شکایت حقوقی یا خیر. چک هم برگشت نخورده از ان زمان و در حال حاضر هم معلوم نیست چک چی شده دست کیه. حتی فروشنده هم خبر نداره چون اونموقع خرج کرده رفته بازار . ممنون میشم پاسخ دهید. لطفاً راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما چندین ابعاد حقوقی دارد که باید ابعاد آن را تک تک مورد بررسی قرار دادد