مشاوره حقوقی رایگان - عدم وجود ابلاغیه قرار موقوفی تعقیب

با سلام و احترام
شکایت کیفری داشتم بعد از مدتی روند کار و خلاصه پرونده را در سامانه ثنا مشاهده کردم نوشته شده بود پرونده در تاریخ 1401/11/30 طی شماره......قرار موقوفی تعقیب صادر شد .اما هیچ ابلاغیه کتبی برای من در سامانه ثنا در این موردوجود نداره همه ابلاغیه ها را هم جستجوکردم نبود.چون میخواستم اعتراض و تجدید نظر خواهی بکنم چون ابلاغیه کتبی ندارم خدمات قضائی گفت باید ابلاغیه باشه تا اعتراض بزنی .لطفا بفرمایید علت نیامدن ابلاغیه چیست ؟در صورتیکه در روند کار پرونده قید شده..متشکرم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

دوست عزیز اطلاعات پرونده هرچند نقش مهمی در اطلاع رسانی در کابران دارد ولی صد در صدی نیست و حتی ممکن است غلط باشد چرا که ارزش قضایی ندارد و اگر برای شما قرار صادر شده باشد هل نوع قراری چه موقوفی چه تعقیب چه انواع دیگر قرارها باید منتظر ابلاغ باشید تاریخ ابلاغ است که مهم است نه زمانی که در اطلاعات پرونده درج می‌شود یا خیر ابلاغ در مواعد تاثیر گذار است و از بابد انواع و اقسام اعتراضات مهم است