مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اعتراض به رای شورا بعد از مهلت قانونی

باسلام
بابت دادخواست خانم در شورای حل اختلاف که 5سکه بوده با اعلام اینکه مهریه عندالاستطاعه هستش و خانم هیچگونه مالی نتونسته از ثبت معرفی کنه ولی بازم حکم به پرداخت صادر شده یکسال قبل و اعتراضی به حکم برای تجدیدنظر نکردم چون عندالاستطاعه بوده حالا چه اقدامی میتونم انجام بدم بابت این پرونده چون بابتش سال قبل اجراییه هم صادر شده بود ولی اموالی نتونسته بودن معرفی کنن ولی حالا این پرونده در سیستم زندان ثبت شده و بهم گفتن باید پرداخت کنم و هیچ توجه و اشاره ای به عندالاستطاعه بودنش نشده
باسپاس

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

حق بازداشت شما رو ندارند
حتما با یک وکیل مشورت کنید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اعسار بدید و تقاضای اقساط کنید والا میتونن شما را حبس کنند.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اعسار بدید و تقاضای اقساط کنید والا میتونن شما را حبس کنند.