مشاوره حقوقی رایگان - الزام به انتقال سند و مطالبه ایام تصرف

سلام. بنده در تاریخ اردیبهشت 93 اپارتمانی خریداری کردم. متاسفانه روز تنظیم سند 27خرداد 93 بدلیل تغییر دفترخانه سردفتر و فروشنده تبانی نمودند هم به فروشنده عدم حضور صادر و هم پرونده به دفترخانه جدید ارسال نمود. و با همین عدم حضور توانست در سال 95 فسخ معامله را بگیرد. بنده بعد از مدتها بدلیل نداشتن استعلام ثبت و اقرار سردفتر به تغییر دفترخانه تخلف سردفتر محرز و توانستم از طریق اعاده دادرسی حکم فسخ را باطل نمایم. لطفا راهنمایی بفرمایید که حالا دادخواست الزام به سند و ایام تصرف و ضرروزیان وارده را را چگونه انجام دهم. ایا میتوانم دادخواست ایام تصرف را از طریق شورای حل اختلاف درخواست کنم. یا در یک دعوی و دادخواست انجام دهم.. ضمنا از راهنمایی های قبلی که در مورد شکایت به دفترخانه و اعاده دادرسی که به بنده مشاوره نمودین تشکر میکنم

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید