مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضامن بانکی از من وام گیرنده

سلام من وام گرفته ام و توانایی پرداخت آن را بدلیل بیماری همسرم و نداشتن مکنت مالی ندارم و فعلا ضامن من از من شکایت کرده. با تشکر لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

بعد از رسیدگی توسط دادگاه نهایتاً اگر اموالی برای توقیف از طرف ضامن نداشته باشید، با درخواست اعسار(ناتوانی مالی) از جانب شما و اثبات آن، با توجه به وضعیتتان قسط بندی برای پرداخت بدهی تان به ضامن انجام خواهد شد.