مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وام گیرنده

سلام. ضامن خانمی شدم که بیکاره و میگه قسط ها را نمیدم. 17 میلیون پرداخت کردم که در بانک تسویه کنم. الان شکایت کردم پدرش داره ک پول بده ولی گفت نمیدم. سوال من این است که آیا شکایت من منجر به رسیدن به پولم می شود؟ اگر لایحه تنظیم کند که ندارم و توانایی پرداخت ندارم آیا میشه جلبش کرد که پدرش مجبور بشه پرداخت کنه؟

پاسخ ها :

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام .بدهی هر شخص فقط از اموال ان شخص قابل وصول است و ارتباطی به پدرش ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ربطی به پدرش ندارد اگر دادخواست اعسار ندهد پرداخت قسط بندی میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله دادخواست مطالبه وجه را اقامه نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما می توانید بعد از تسویه کامل بدهی بانک علیه وام گیرنده با مدارک پرداختی که از بانک میگیرید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ طرح دادخواست لغایت اجرای حکم با کلیه خسارات دادرسی دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در ابتدا ایشان باید محکوم شود و در مرحله اجرا اگر معسر نبود می‌توان جلب ایشان را گرفت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از پرداخت و تسویه می تواند نسبت به وام گیرنده به پیوست مستندات دادخواست مطالبه وجه دهید.در مرحله اجرا بعد از قطعی شدن حکم در صورت عدم اقدام ایشان جهت ارائه دادخواست اعسار(ظرف یک ماه از صدور اجرائیه) امکان جلب ایشان هست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام  شما دادخواست بدهید ایشان در صورت نداشتن پرداخت صورت یکجا می بایست به صورت اقساط پرداخت نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می تواند اعسار دهد تا اقساطی پرداخت نماید در صورت عدم پرداخت می توانید جلب بگیرید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر اعسارش ثابت گردد و دین تقسیط گردد در صورت عدم پرداخت اقساط امکان جلب وجود دارد

افسانه محسنی

سرکار خانم افسانه محسنی :

امکان وصول بدهی فقط از آن خانم وجود دارد نه پدرشان،در صورت ناتوانی در پرداخت می توانند دادخواست اعسار بدهند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید
در صورتی که درخواست اعسار ندهید می توانید ایشان را جلب کنید و در صورت اعسار مبلغ مذبور قسطی خواهد شد

یک وکیل :

امکان دادن دادخواست اعسار و تقسیط آن وجود دارد

یک وکیل :

با سلام
امکان مطالبه وجه از طریق شورای حل اختلاف را دارید و ایشان نیز امکان در پی محکومیت میتوانند دادخواست اعسار و تقسیط محکوم به مطرح نمایند.