مشاوره حقوقی رایگان - حکم برگشت به کار و اعتراض اون بعد از تمکین نکردن به رای!

سلام
بنده نزدیک به یکسال در شهرداری به عنوان نگهبان شرکتی مشغول به کار بودم
از قضا شرکتی که با شهرداری کار می کرد، قرارداد کاریش با شهرداری مربوطه تمام میشه و بعد اون هیچ شرکتی به ما معرفی نکردن برای انعقاد قرارداد و ادامه کار؛ شش ماه بدون اینکه تکلیفمون مشخص باشه و وضعیتمون نامعلوم برای شهرداری کار کردم و بعد اینکه از شهرداری درخواست حقوق و بیمه کردم گفتن پیگیر هستیم شرکت جدید بیاد

در نتیجه برای حق و حقوق به اداره کار شکایت کردم و بعد از شکایت از اداره کار از شهرداری منو بیرون انداختن
اداره کار حکم برگشت به کار بنده صادر کردن؛ و شهرداری ملزم به قرارداد با بنده کردن
حال
شهرداری زیر بار این حکم نرفتن و با بنده قرارداد نبستن و در دادگاه حقوقی به رای اداره کار اعتراض کرده و خواستار ابطال رای از دادگاه حقوقی شدن

سوالی که ذهنمو درگیر کرده اینه که؛ 1: ایا دادگاه میتواند رای اداره کار رو ابطال کند و صلاحیت این را دارد؟
2: یکی از مباحثی که مطرح است میگن چون شهرداریها مشمول استخدامی خدمات کشوری هستن و باید با ازمون در شهرداری مشغول می شدید؛ دادگاه امر ممکنه رای اداره کار رو نقض کنه و از نظر قانونی اشکال بگیره و حکم برگشت به کارم کلا باطل بشه

3:از انجایی که بعد اینکه کارفرمای قبلی بنده قراردادش با شهرداری تمام شده؛ شهرداری میشود کارفرمای جدیدم و از انجایی که در طول 6 ماه بصورت شفاهی در شهرداری نگهبانی دادم ؛ ایا بنده مشمول قانون استخدامی میشم؟ میخواستم بدونم شرایط کار کارگری در ادارجات دولتی یا مثل شهرداری که نیمه دولتی و خصوصی حساب میشه و بر اساس درامد عمومی اموراتش میگذره؛ این قانون شامل بنده میشه؟
کلیاتش هیمن بود که اشاره کردم با تشکر
میخواستم ببینم؛ایا

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

مورد اول اگر غیر قانونی باشد بله می تواند سوال دوم هم در سوال اول پاسخ داده شد سوال سوم بر اساس قانون کار ماده سه شما می توانید شکایت کنید تا شمارا رسمی کنند