مشاوره حقوقی رایگان - سفید امضا

یه شخص بدون مدرک شکایت کرده سفید امضا و خیانت در امانت مگه میشه بدون مدرک از کسی شکایت کرد و دادگاه هم اخطار بفرسته که دفاع از اتهام انتسابی به دادگاه بیایید اتهام انتسابی یعنی محکوم میشم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
امکان نداره که دلیل ومدرکی ارایه نکرده باشه و شمارو احضارکنند
چراکه قضات نمی توانندبدون دلیل کسی رااحضار یاجلب کنند

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

خیر شما باید به دادسرا مراجعه و دفاعیات لازم را بعمل بیاورید و در صورت لزوم ممکن است از شما وثیقه بگیرند یا درخواست معرفی کفیل نمایند اتهام انتسابی یعنی اتهامی که شاکی به شما نسبت داده است و شما باید از خود دفاع کنید

پرسشگر :

الان کسی بدون مدرک میتواتد علیه کسی شکایت کند ...

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

توجه اتهام به شما احراز شده بهتر است با وکیل مراجعه کنید