مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص کمیسیون محجوریت

سلام،ممنون وتشکر میکنم بابت جواب پرسش بنده،،،پد بنده از سال 94بدلیل سکته سمت چپ مغزش،تاکنون مشکل صحبت کردن،و مشکل شناختی،و آلزایمر شده است،،و بنده چون باخبر شدم همسرش پدرم و داماد جدیدش قصد فروش مال و اموالش را دارند،،ودرخواست محجوریت به دادگاه دادم و دادگاه هم به پزشکی قانونی را داد ولی همسر و دامادش،اجازه بردن پدرم را به پزشکی قانونی نمی دادن،وحتی با استفاده از نیروی انتظامی هم ممانعت کردند،،و در نهایت در فرایند پیگیری‌های بنده از فرصت بوجود آمده استفاده کردند و مال و اموالش را فروختن،،و حالا که اجازه پزشکی قانونی دادن ،،پزشکی قانونی ، زمان معاینه را محجوریت پدرم اعلام کردند،بنده با اعتراض به پزشکی قانونی ،به کمیسیون 3نفره ارجاع دادن،باز هم همان نظریه قبلی را تایید کردن،،الان هم اعتراض کردم اگه دادگاه موافقت کنه برای کمسیون 5نفره،،،و منتظرم،،،،با توجه به درخواست بنده و استشهاد محلی و شهادت شهود در دادگاه وممانعت بوجود امده و نظر به اینکه فروش مال و اموال پدرم یکماه بعد از درخواست بنده بود،دادگاه تجدید نظر می‌تونه با ادله موجود رای به محجوریت از زمان درخواست بدهد،،وایا پزشکی قانونی چطور می‌توانند به محجوریت پدرم ,قبل از زمان معاینه پی ببرند ،،ممنون ومتشکرم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما در واقع یک سوال تنها نیست جندین سوال را در واقع بک پرونده کامل را مطرح کرده اید و باید ابعاد آن را بررسی کرد محجوریت همانطور که مستحضر هستید یک پروسه طولانی است که اهمیت آن زمانی است که حکم صادر و قطعی می‌شود ولی این نکته را باید خاطر نشان کرد که حکم محوریت هیچ زمانی قطعیت احکام دیگر را ندارد و در معرض شکستن است برای همین هم احکام کمیسیون و آرای دادگاه ها در زمینه محجوریت باید محکم باشد تا مبری از شکسته شدن باشد