مشاوره حقوقی رایگان - آثار خودزنی

سلام ، برای تکمیل پرونده فرزند پذیری از بهزیستی ، ارجاع دادند پزشک قانونی ، متاسفانه حدود 8 سال پیش برای مسخره بازی ، چندتا خط با ژیلت کشیدم روی دستم که خیلی نامحسوس بجا مانده ، آیا خود زنی محسوب میشه و مانع از گرفتن فرزند میشه ، برای راهکار میتونم تتو بزنم روی دوتا خط جزیی، یا تتو هم خود زنی محسوب میشه، تشکر ؟؟؟

پاسخ ها :

گرفتن فرزند از بهزیستی با آثار خودزنی تتو کردن برای پوشاندن جای خودزنی گرفتن فرزند از بهزیستی آثار خودزنی