مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو اضافه (دومی) شخص در حیاط مشاعی

درود !
میدانم که مشاعات قابل پارک و استفاده شخص بطور مستمر نمی تواند باشد مگر با اذن سایرین. سوالم اینجاست آیا مدت سکونت من بعنوان شاکی ملاک است که طرف میگه من زودتر ازشما اینجام و حق پارک ماشین دوم خودم رو در حیاط دارم من بیش از یک ساله پارک میکنم کسی نمیتونه بگه حتی قدیمی های ساختمان و این دیگر حق من شده . / نکته دوم اینکه خودرو ایشان وانت نیسان هس که سر و صدا هم داره . من باید چطور شکایت کنم اگر طبق حرفش که میگه من چون یکسال و اندی است پارک میکنم . آیا عنوان مزاحمت بهتر است در این مورد یا تصرف و یا هردو با هم در یک دادخواست می توان عنوان کرد ، یا اینکه کدام موثر تراست ؟؟؟. البته ایشان پارکینگ اختصاص دارد برای خودرو اول که مشکل ما خودرو دومی هست .سپاس

پاسخ ها :

پارک خودرو اضافی در حیاط مشاع پارک خودرو در حیاط مشاع