مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

من در یک مجتمع 10 واحدی زندگی می کنم که من که مالک هستم و 6 واحد دیگر پارکینگ در سند داریم و سه نفر که مستاجر هستند در حیاط پارک می کنند. من رضایت ندارم در حیاط پارک کنند. اگر من شکایت کنم زیاد می توانم کاری کنم در حیاط پارک نکنند؟ زیاد طول می کشه به نتیجه برسه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید شکایت رفع مزاحمت مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چرا پارک نکنند علت؟
مگر حقی ندارند؟
دلایل شما چیست؟

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حیاط جز مشاعات باشد شما نمیتوانید مانع انها شوید مگز انکه جداگانه پارکینگ داشته باشند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و تصرف قسمت های مشاع نیازمند رضایت تمام مالکین می باشد نتیجه و مدت قابل پیش بینی نمی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله برای پارک در مشاعات باید تمامی مالکین رضایت بدهند بابت رفع تصرف اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی دید در سند اجاره‌نامه آنها چه بندهایی لحاظ شده است و آیا به دارا بودن پارکینگ یا عدم دارا بودن پارکینگ اشاره‌ای شده است یا اشاره‌ای نشده است تا بر مبنای آن اقدام قانونی کنید.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
چون در قسمت مشاعات تمام افراد و مالکین حق دارند بایست رضایت سایرین را جلب نمایند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر در اجاره نامه آنها چنین چیزی قید شده می‌توانند پارک کنند و شما باید به مالک اعتراض کنید که چنین حقی به آنها داده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون تصرف در مشاعات باید با موافقت تمام مالکان باشد

شما باید دادخواست رفع تصرف عدوانی از مشاعات را مطرح نمایید و

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

اگر جزو مشاعات باشد نمی‌تواند پارک کنند.
و مدت زمان پیگیری بستگی به شعبه ارجاع شده دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

استفاده از مشاعات می بایست با رضایت کلیه شرکا باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله پارک کردن در مشاعات باید با رضایت کلیه مالکین باشد زمان قابل پیش بینی نمی باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر در مشاعات پارک کنند باید بارضایت سایر مالکین باشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

چون حیات جزء مشاعات ملک می باشد و متعلق به همه و کسی حق استفاده به عنوان پارکینگ از آن ندارد می توانید شکایت ممانعت از حق علیه هرسه مستاجر و مالکین آنها به نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بستگی به مفاد اساسنامه ساختمان یا عرف مسلم ساختمان دارد اگر مفاد اساسنامه یا عرف مسلم ساختمان در مورد محدودیت پارک در حیاط مشترک باشد، می‌توانید با استناد به این مفاد، از آن‌ها خواستار پارک نکردن در حیاط شوید. اما اگر اساسنامه یا در عرف مسلم از این موضوع سخن نگفته باشد، باید ابتدا با مستأجران صحبت کنید و توافقی را با آن‌ها برای حل این مشکل برقرار کنید.

اگر هیچ توافقی بین شما و مستأجران برقرار نشود، می‌توانید به مراجع ذی‌صلاح شکایت کنید. با این حال، توجه داشته باشید که فرایند رسیدگی به شکایت ممکن است زمان‌بر و پیچیده باشد و به نتیجه‌ای که شما می‌خواهید، نرسیده باشید.

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام حیاط جزء مشاعات ساختمان است نمی توانند بدون اجازه شما پارک کنند قطعا با شکایت نتیجه می گیرید زمانش را نمیتوان حدس زد چون با دادگاه است