مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام
من از دو نفر بخاطر ضمانت چک طلبکارم که تامین خواسته داده ام و حکم توقیف خودرو گرفته ام هرکدام دو تا خودرو دارن که یکسالی هست ازشون استفاده میکنن و در ید ایشان میباشد اما داخل سیستم نیست ولی شماره پلاکهای آنهارو دارم برای توقیف چکار باید کرد؟

پاسخ ها :

عبدالرشيد  خرسندي سرتشنيزي

عبدالرشيد خرسندي سرتشنيزي :

استان :

باسلام باتوجه به ماده61قانون اجرای احکام مدنی چون خودرودریدمدیون هست قابل توقیف میباشد