مشاوره حقوقی رایگان - ورود ثالث یا اعتراض ثالث

با سلام خدمت شما وکلای محترم:
شخصی شبانه باغ ما را فنس کشی کرده و کانکس داخل باغ گذاشته است. اینجانب پس از اطلاع از طریق همسایگان سریع شکایتی از طریق دفتر قضایی ارسال کردم.
در جلسه رسیدگی متهم اسنادی که کلا کپی اسناد بود حتی برابر با اصل هم نشده بود, دال بر مالکیت, ارایه کرد و قاضی متهم را از تصرف عدوانی تبرئه کرد و رای داد که اختلاف مالکیتی است و باید از طریق دادگاه حقوقی رسیدگی شود.
من همان روز کپی مدارک متهم را از دادگاه درخواست کردم. و مشخص است تمام مدارک جعلی و ساختگی است. با اینکه من چندین بار هم به قاضی گفتم مدارک این آقا جعلی است و شما استعلام کنید یا به کارشناس ارجاع بدهید ولی قاضی ترتیب اثر نداد و عجولانه حکم برائت صادر کرد.
حالا بنده یک هفته فرصت اعتراض به رای دادگاه بدوی را دارم و یقین دارم که تمام امضاه ها جعلی است. حالا اگه دادگاه تجدید نظر هم رای شعبه کیفری دو را تایید کنه من عملا باغ را از دست میدم.و شکایت حقوقی زمان زیادی طول میکشد و متهم باغ را از بین میبرد
ولی من این باغ را با خواهرم شریک هستیم
اسم او هم در قولنامه و تمام مدارک و اسناد هست. با توجه به اینکه خواهرم در زمان وقوع جرم در شهرستان بود و من به تنهایی شکایت کردم. ولی نصف باغ واسه ایشان است. حالا خواهرم میتواند به عنوان شخص ثالث در پرونده ورود کرده و اعتراض کند که در هیچ کدام از مراحل رسیدگی حاضر نبوده و رای صادر شده برای او نیز لطمات سنگینی داشته
لطفاً راهنمایی کنید خواهرم چکار باید انجام دهد؟
آیا به رای صادر شده شعبه بدوی اعتراض کند و در خواست کارشناسی یا استعلام ثبتی بدهد. و تقاضای رسیدگی مجدد کند. آیا شعبه کیفری دو ،که رای را صادر کرده امکان بررسی مجدد پرونده با ورود شخص ثالث را دارد.
یا اینکه به دادگاه تجدید نظر اعتراض کند.
و درخواست رسیدگی مجدد کند.
لازم به توضیح است که ما الان هیچ شکی به جعلی و ساختگی بودن مدارک متهم نداریم
حتی بدون انجام کارشناسی هم میتوانیم ثابت کنیم.
چون ما واقعا هزینه پرداخت پول وکیل را نداریم از شما وکلای محترم تقاضای راهنمایی دارم.
ممنون از شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مطالب ارسالی شما را دقیق مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوالی که فرمودید چندین بعد دارد که باید هر بعد آن را تک تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است که باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر حتی در صورت رد شکواییه‌ کیفری ، باز هم شما میتوانید دادخواست حقوقی مطرح نمایید

شما لایحه دفاعیه دقیق تنظیم و از رای بدوی کیفری ، تجدیدنظر خواهی نمایید

و شما و شریکتان باید شکوائیه جعل و استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری را مطرح نمایید و درخواست نمایید که طرف مقابل اصل اسناد را به دادگاه ارائه نماید تا کارشناسی انجام بشود
و ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است..

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در مهلت مقرر قانونی مستدل و مستند طی یک لایحه تخصصی به رای مذبور اعتراض نمایید ، در حالت کلی شم می توانید ماسوای طرح دعوی کیفری به صورت حقوقی هم دادخواست مناسب تنظیم نمایید