مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن قرض

با سلام و تشکر من 8سال پیش به یک نفر اجباری یک میلیون قرض دادم (پسر صاحب خانه) البته قسم داد گرفتار و کسی نفهمی تا یکماهه پس بده بعد از یک ماه التماس که مهلت بده بعد از سه ماه تهدید کرد که اگه به کسی بگی مورد را ناموسی میکنم و میگم با من ارتباط داشتی و به همسرت میگم و حتی به محل کارم آمد و منو مجبور کرد که پول بهش بدم وگرنه میگم با من ارتباط داری خلاصه یک میلیون شد 35 میلیون و من بدبخت وام به نامم دراومده بود 5 ساله و مجبور شدم به همسرم اصرار کنم پول دلسپرده کنم واردات و سود بگیریم اما درحقیقت پولم دست آن نامرد بود و مجبور شدم بافتنی و غیره سرکار برای همکارها انجام بدم پولشو بگم سود پولها و به همسرم بدم نفهمی هرجور باهاش صحبت کردم کنار نیومد و الان 6ماهه دیگه ادعا میکنه شما خیلی کم خونه را اجاره کردی و نه تنها از من طلب نداری بلکه بدهکاری و از اینکه همسر من از جریان خبر نداره سواستفاده کرده و منو تهدید میکنه همچنان خواهش میکنم کمکم کنید این 8سال نمی ذاره اثاث کشی کنیم و هر مبلغی همسرم پیشنهاد میده قبول میکنه اما پولمو نمیده چه خاکی بر سرم کنم

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

بهتر است با همسرتان در میان بگذارید و قبل از ان از مالک لقرار و مدرکی بگیرید