مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تخلیه از سوی موجر

با سلام, ما منزلی را برج چهار سال گذشته بصورت رهن و اجاره در بنگاه و بصورت کتبی قولنامه کردیم, البته قرارداد بین خانم بنده و صاحبخانه که خانم بود امضا شد و بنده و شوهر صاحبخانه هم در بنگاه به عنوان شاهد بودیم, من هم هر ماه مبلغ اجاره را به حساب شوهر صاحبخانه واریز میکردم در پایان مدت قرارداد هم شوهر صاحبخانه طی تماس تلفنی و بصورت شفاهی با افزایش مبلغ اجاره قرارداد را تمدید کرد, بنده هم اجاره جدید را هر ماه به حساب ایشان واریز کردم اکنون بعد از گذشت سه ماه خانم ایشان طی تماس تلفنی به ما گفته اند که باید منزل من را تخلیه کنید شما با شوهر من صحبت کردید نه با من, ایا چنین حقی را دارند یا بنده تا پایان قرارداد مکتوب سال اولم میتوانم در خانه بمانم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما تا پایان قرارداد میتوانید در خانه بمانید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
یا باید بتونید اثبات کنید که به صورت شفاهی قرارداد رو تمدید کردید در غیر اینصورت میتواند حکم تخلیه بگیرد