مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام من در تاریخ 21شهریور 98 در لاین کم سرعت تو مسیر خودم با سرعت کم در حال حرکت بودم که یه پراید به خاطر سرعت بالا در لاین دو که دو نفر هم سرنشین بودن کنترل خودش را از دست داد و از سمت چپ ماشینش زد به گلگیر سمت راننده ماشین من و ماشینش چپ شد. افسر راهنمایی و رانندگی اعلام کرد چون ماشین از پهلو خورده به من، من مقصرم. و هنگام گفت و گو با افسر یکی از آن دو سرنشین که راننده هم اون بود فرار کرد و اون یکی خودش را راننده اعلام کرد. شاهدین عینی من که شاهد این اتفاق بودن که قبلا شماره تماس دادن گفتن اگه به مشکل خوردی ما میایم شهادت میدیم و الان حاضر نیستن این کار را بکنن ما هم دو نفر بودیم حالا میگن یه نفر کافی نیست باید شاهدین دیگری بیاری شاهدهایی هم که گفته بودن میان شهادت بدن حالا میگن ما زن و بچه داریم برامون دردسر میشه نمیان شهادت بدن و یا به تلفنشون جواب نمیدن بفرمایید من چه کار کنم. تکلیف من چیه. چطوری میتونم اون شخص فراری را پیدا کنم اون شخص هم قسم میخوره میگه من تنها بودم. تو را خدا راهنمایم کنید. من دیگه نمیدونم چکار کنم.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شهود را معرفی کنید مگر قرار است چه اتفاقی برای انها بیوفتد نگران نباشند تا زمانی که به فراری از طریق شهود دست نیابید به حق خود نمی رسید