مشاوره حقوقی رایگان - سرو صدای بچه تو کوچه

سلام بنده در خاورشهر زندگی میکنم کوچه ما یکی از ساکت ترین کوچه های شهرک بود همسایه محترم روبروی کوچه هزار ماشاالله زابلی هستند و حدود 6 یا 7 بچه قد و نیم قد که هر کدوم به تنهایی ی زلزله هستند سن بچه ها بین 4 تا 7 سالشون زمان بازی کردن مشخصی ندارن البته بیشتر بین ساعت 1 بعد از ظهر تا 6 عصر چندین بار به پدر شون تذکر دادم اما بجای ساکت کردن برخورد بدی دارن تو ی خونه جمعه ها 8 تا 9 ماشین تو کوچه پارک مرتب درحال سرویس ماشین هستند 4 تا وانت نیسان کامیون 6 تن 3 تا سواری تو تا وانت پیکان و تویوتا هر جمعه تو کوچه پارک بچه که نگو پرورشگاه درست کردن این خونه معلوم نیست چند نفر اجاره نشین داره هر کدوم هم ادعای صاحب خونگی داره شرح کامل دادم با این ها برخورد چطوریه چکار کنم کوچه ما هم اکثرا بازنشسته هستند ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تشکر .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر اهالی محل هم نظر شما را داشته باشند میتوانید یک استشهادیه تهیه کنید و شکایت کیفری مزاحمت بدهید