مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو تصادفی و تمام رنگ به جای خودرو سالم

سلام چند روز پیش آگهی در سایت مشاهده کردم که خودرو تندر 90 سالم و بی خط خش بود پس از تماس با فروشنده قرار گذاشتیم در فلکه اول شهران، پس از رسیدن به محل قرار برای بازدید مشاهده کردیم که چند تیم دیگر که در اصل همگی با فروشنده هم دست بودند خواهان خودرو هستند که همه آنها ادعا میکردند که کارشناس هستند و سالم بودن خودرو را تایید میکردند و فروشنده هم برگه کارشناسی مبنی بر سالم بودن خودرو در دست داشت، من هم با دیدن این شرایط باور کردم که خب خودرو کاملا سالم میباشد و متاسفانه قولنامه هم ننوشتیم، سپس بعد از حضور در دفتر خانه فروشنده اعلام کرد که بخشی از مبلغ را به حساب دامادشان واریز کنیم زیرا حساب خودش مسدود شده به دلیل طلاق از همسر و الباقی مبلغ هم گفت که برایم سکه خریداری کنید که متاسفانه من هم قبول کردم و به همراه یکدیگر به طلا فروشی رفتیم و سکه ها توسط من خریداری و در طلافروشی به فروشنده تحویل داده شد که به احتمال زیاد توسط دوربین های مداربسته قابل مشاهده است، سپس به دفتر خانه برگشته و وکالت تعویض پلاک به بنده داده شد و به محض بیرون آمدن از دفتر فروشنده به بهانه خرید آب از من جدا شد و متواری شد، الان من ماندم و وکالت تعویض پلاک و یک خودرو تصادفی که از لحاظ موتوری و داخلی و جلوبندی و ... دارای مشکل است، با این شرایط دست من به جایی بند هست برای شکایت یا خیر؟؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.