مشاوره حقوقی رایگان - احضار به آگاهی

سلام عرض ادب سوال داشتم ما به یک مهمانی دعوت شدیم با خانومم رفتیم بعد فردا اون روز شخص دعوت کننده تماس گرفت که طلا خانومم نیست و منم عصبانی شدم گفتم خجالت بکش من کاسبه قدیمی این شهرم برو هرکار مکنی بکن بعد دوهفته از اگاهی با من تماس گرفتن که بیاید بعد من گفتم به مامور چرا ثنا پرونده ایی نیست و شما چرا ابلاغی برام نیومده گفت من مگم باید بیاین مام احترام گزاشتیم رفتیم بعد ورود به اونجا انقد رفتار بد و حرفا زشت زدن که خانومم حالش بد شد گفتن فردا بیاید و منم دگه ج تلفنشون ندادم فقط یکبار گفتم تا ثنا ابلاغ ندید بنده نمیام و اصلا شکایتی در ثنا به نام هیچکدوممون نیست مامور گفت بیا من خودم دعوت مدم دستت گفتم خیر ثنا بدید چون منم شاکیم و افترا چیزه کوچیکی نیست الان سوالم اینه ایا اگاهی متونه بدون اجازه مقام قضایی احضار و بازجویی کنه ایا قانونیه چون من دگه ج ندادم گفتم باید احضار تو ثنا بیاد تا منم وکیل بگیرم ولی اصلا گوش نمده و هی ز مزنه ممنون میشم راهنمایی کنید و کارشون اصلا قانونی هست یا نه چون حص مکنم این اقا اشنا دارن از خانومم منم اثر انگشت گرفتن رو یه کاغذ دلیل اینکارشون چبه چون وکیلی که باهاش مشورت کردم گفت اصلا سیستمش تو ایران نیست و اینکارا برا ترسه شماست خیلی دوست دارم باشه که بی گناهی ما ثابت شه و ازشون شکایت کنم ممنون از دوستان و اینکه تماس اینا بدون پرونده قانونی هست برا بازجویی مکنن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. هرگونه احضار افراد وتحقیق از آنان باید به دستور قاضی رسیدگی کننده باشد . ابلاغ اگر ثنا دارید به ثنای شما پیامک می شود . احضار تلفنی قانونی نیست.