مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

با سلام و احترام شخصی در دانشگاه ادعا کرده است که من او را مورد ضرب و شتم قرار دادم و باعث شده در کما برود و بستری شود در صورتی که چنین نیست و مدرکی علیه من نیز ندارد و به تمامی اساتید و دانشجو ها مرا بد جلوه داده است به طوری که اساتید با بنده بد برخورد میکنند میتونم علیه ایشون اعاده حیثیت کنم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هر مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید می توانید اقدام نمایید