مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار

سلام، من در شرکتی کار میکنم که نمیتونه حقوقمو بپردازه، و هنوز از قراردادم مونده و ازم سفته گرفته که توی سفتم نوشتم بابت حسن انجام کار و توی قراردادمم اورده که سفته دادم و در صورت فسخ یک طرفه میتونه از سفتم استفاده کنه و حقوقی که طلب دارمو نده.... اگه من ترک کار کنم و از فردا نرم سرکار چه اتفاقی واسم میفته؟ ایا میتونه از سفته استفاده کنه و ایا من میتونم توی اداره کار حقوقم رو بگیرم ازین شرکت یا نه... لازم به ذکره که 6نفر از شرکت 4ماه پیش شکایت کردند...

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما باید استعفا بدهید و در متن استعفا درخواست اخذ سفته را بدهید
بزرگوار ترک محل خدمت بی دلیل خود نشان دهنده عدم حسن انجام کار است و آنها می توانند شکایت مایند