مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از همسر

سلام من دوساله ميخوام طلاق بگيرم دوران عقد هستم و حق حبس دارم و چون باكره هستم و مهریمو به اجرا دراوردم و همسرم هيچ ميلي به من نداشت و كاملا سرد نسبت به من بود و برام ثابت شد كه با مرداي ديگه درارتباطه و مفعوله به عبارتي همجنسگرا و من رو هم مجبور به رابطه مقعدي مي كرد خيلي آزار دهنده بود دچار خونريزي شدم و پارگي مقعدو آثار پارگي هنوز هست شقاق شده من دوري مي كردم ازش چون بيماري زگيل تناسلي داشت و رفت فريز كرد ولي من خیلي اذيت شدم تو اون چند ماه و اين آدم فقط از من رابطه از عقب ميخواست و گاهي اختلال نعوظ داشت و آلتش شل بود و نمي تونست رابطه داشته باشه و ميگفت اعصابم خرده نمي تونم بهونه ميورد وكاري به جلو نداشت من يك سال و نيم ازش جدا هستم و تو خونه بابام چون حق حبس دارم ولي طلاقمو ميخوام بايد چيكار كنم عمرو جوونيم داره ميره تورو خدا كمكم كنيد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بخاطر همین مشکل رابطه جنسی می توانید درخواست طلاق به استناد عسروحرج بخواهید تا موضوع به پزشکی قانونی ارجاع شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی می توانید با اثبات عسر و حرج تان در اثر زندگی مشترک با ایشان اقدام به طلاق نمایید ، در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم طی گفت و گوی متقابل خدمت شما ارائه گردد