مشاوره حقوقی رایگان - اثبات سند ازدواج با کپی

باسلام من خانمی رو صیغه کردم صیغه نامه اول ما به گفته خانم گم شده بود صیغه نامه دوم گرفتیم و بعد از مدتی ایشان با طلاق توافقی از من جدا شد و به شهر خودش رفت بعد پنج سال که من از ایران خارج شدم برای کار در عراق ایشان خبر داشتن و با صیغه نامه اولی از من شکایت کردن و رای و اجراییه غیابی گرفتن حتی صیغه نامه را جعل کرده بود که متوجه شدم از شوهر قبلی جدا نشده بود که با من صیغه شده من اصل مدارک را ندارم و کپی و عکس مدارک که در ابلاغیه موجود هستش میتوانم اقدام کنم یا نه باتشکر لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا در عقد متعه طلاق نداریم ثانیا بدون حضور خوانده هر دعوایی را خواهان خواهد برد و جای نگرانی ندارد امکان واخواهی وجود دارد ثالثا زن شوهر دار امکان صیغه شدن یا همان عقد متعه را ندارد در صورت انجام باطل است