مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه تایپی و معنایی در متن قرارداد

سلام، اگر در متن یک قرارداد مدت دار و قابل تمدید در صورت توافق طرفین و به طور ضمنی و شفاهی، اشتباهی در درج مدت قرارداد به شکل زیر رخ دهد، معنی آن چه خواهد بود:
مشکل این است که تاریخ شروع قرارداد نامعلوم است.

از تاریخ لغایت 1/11/1395 است. مدت 60 روز از شروع قرارداد به عنوان دوره آزمایشی می باشد. با توجه به تخصصی بودن موضوع کار این قرارداد در صورت موافقت طرفین با توجه به بندها و تعهدات همین قرارداد، قابل تمدید برای مدت یکسال می باشد.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،چون مدت قراداد60روز‌ نوشته شده ولغایت قراردادهم ذکرشده،مطلب گویااست ومشکلی ایجادنمی کند.موفق باشید