مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه خودم وبچه هام

باسلام.بنده خانمی26ساله هستم با دو فرزند دختر.همسرم متاسفانه بدلیل بدهی ازشون شکایت شده و حسابشون مسدود شده به همین خاطر ما یارانه نمی‌تونیم بگیریم.واقعا اوضاع زندگی من جوری هس که به این یارانه خیلی نیاز دارم چجوری میتونم سرپرستی خانواده را به عهده بگیرم ویارانه خودم وبچهامو از همسرم جدا کنم.ممنون میشم یه راهی جلو پام بزارین..

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به فرمانداری واحد تفکیک و هدفمند کردن یارانه ها مراجعه کنید و درخواست خود را مطرح کنید