مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور جعلی برای جهیزیه

با سلام. اگر زوجه لیست سیاهه و فاکتور نداشته باشه و برای استرداد جهیزیه لیست لوازم خریداری شده رو بنویسه و به امضای چند تا از فامیلای خودش دربیاره و بعد با دستخط خودش فاکتورهایی رو برای اجناس تنظیم کنه و سپس از فروشگاههایی که در حدود چهارسال پیش لوازم از اونا خریده شده مهر و امضای فاکتورها رو بگیره و دو نفر از اقوام خودش رو شاهد بیاره که ایشون لوازم جهیزیه خریدن ایا میتونه حکم استرداد جهیزیه رو بگیره؟
توضیح اینکه در اول زندگیمان بنده( زوج) بنا به دلایلی خودم مجبور شدم اکثر لوازم منزلم را خریداری کنم اما از انجا که فروشگاههایی که به همراه خانواده ی همسرم لوازم را از انجاها خریداری کردیم همه آشناهای پدرخانومم بودند فقط اونو میشناسن و حتی برای خرید لوازم علاوه بر خریدهای نقدی بنده چند قطعه چک هم پدرخانومم دادن که اونهارو هم بنده پاس کردم. اما چون فروشگاهها از اشنایان انها بودن به راحتی پای فاکتورهایی رو که همسرم با دستخط خودش نوشته مهر و امضا نموده اند و اون چکهارو بهونه کردن و گفتن که حاضرن بیان تو دادگاه قسم بخورن که من رو نمیشناسن و تمامی لوازم رو به پدر خانومم فروختن.
حالا با این اوصاف چه کاری از دست من برمیاد تا جلوی این بی عدالتی محض رو بگیرم؟
ممنونم از وقتی که برای پاسخگویی میزارین

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

صفر تا صد کار شما نه تنها غیر قانونی بلکه جرم جعل و استفاده از سند جعول است و همه افراد از جمل شهود و فروشندگان هم در این جرم معاون و شریک هستند این کار را انجام ندهید