مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع

سلام. خانه ای خریداری کردم که پارکینگ ندارم.. سه واحد دیگه هم که مثل من پارکینگ ندارند و از قبل در ساختمان ساکن بودند در قسمتی از مشاع حیاط بطور ثابت پارک کرده و آن قسمت از مشاع ساختمان رو برای پارکینگ ماشین خود سقف درست کردند بطوریکه از اول که بنده به ساختمان ورود کردم جایی برای پارک کردن بنده نیست و طی صحبتهای فراوان با این افراد قانع هم نمیشوند که گاهی بنده هم ماشین خود را در مشاع پارک کنم و آن قسمت از حیاط رو چون سقف گذاشته و هزینه کردند پارکینگ اختصاصی خود قلمداد میکنند. حال سوال من اینه ، بنده که پارکینگ ندارم و شکایت کنم که سقف های قسمت مشاع جمع آوری بشه و واحدهایی که مثل من پارکینگ ندارند باید بیرون ساختمان پارک کنند شکایت من به جایی میرسه یا کسانی که پارکینگ دارند شکایتشون نتیجه خواهد داد. چون با یک کارشناس حقوقی صحبت کردم گفت رای قاضی مشخص نیست و احتمال داره حتی بنفع اونها و به ضرر من رای صادر بشه. خواستم بدونم قانون مشخص و رای مشخصی و صریحی برای این موضوع هست یا قاضی میتونه سلیقه ای رای بده که اگر اینطور باشه الکی برای چیزی که نتیجه نداره جلو نیفتم... حتی یک نفر بمن گفت که چون من زمانیکه خانه رو خریدم این افراد سقف درست کرده بودند اگه شکایت کنم رای بنفع اونها صادر میشه چون قبل از خرید خانه این شرایط وجود داشت و گفتند که فقط باید الکی هزینه کارشناس بدی و وقتی کارشناس رفت دوباره میتونن ماشین خودشون رو بیارن داخل ساختمان و حتی با رای بیشتر ساکنین ساختمان میتونن در مشاع پارک کنند و منی که پارکینگ هم ندارم اعتراض فقط یک نفر موثر نیست و فقط با شکایت کردن. و نتیجه نگرفتن ضایع میشم.. اگه کارشناسان محترم لطف کنن راهنمایی بفرمایند ممنون میشم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

هیچکس مالک مشاعات نیست و اگر تراضی برای پارک شما نشود می توانید امحاء آثار تصرفی در مشاعات را از محکمه بخواهید