مشاوره حقوقی رایگان - الزام به ایفای تعهد شامل1-تکمیل واحد آپارتمانی2-اخذ پایانکار3-فک رهن ازبانک5-تنظیم سند1/5ازسندمشاع

با سلام و خسته نباشید،بنده یک واحد آپارتمانی از 5 واحد را پیش فروش خریداری نموده ام، که فروشنده از تکمیل ساختمان و انجام مراحل تنظیم سند استنکاف می ورزد با عنایت به اینکه وی به جرم فروش مال غیر به رد مال محکوم و اکنون در زندان می باشد و کل سند (زمین) را نیز قبل از فروش به بنده در رهن بانک قرار داده و ساختمان نیمه کاره رها شده است خواهشمند است در خصوص مراحل شکایت اینجانب را راهنمایی بفرمائید.(ضمناً حکم رد مال هم دارم)
آیا بنده می توانم کلیه خواسته را یکجا مطرح نمایم یا مراحل شکایت به چه صورت باید باشد.
با تشکر از زحمات بی دریغ عزیزان

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،دادخواست الزم به ایفای تعهدمندج درقولنامه بااحتساب کلیه هزینه وخسارات دادرسی تقدیم دادگاه نمایید.موفق باشید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

دادخواست حقوقی مبنی بر الزام به اخذ پایانکار و اخذ صورتمجلس تفکیکی و الزام به فک رهن و الزام به تنظیم سند رسمی بدهید