مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی فرزندخوانده

سلام خوب هستید از اقای وکیل سوال دارم من رو در سال 78 که ابان دنیا اومدم خانوادهم ولم کردن و 2ماهگی تو بهزیسی بودم که یه خانواده منو به فرزندخواندگی گرفتن و یه چیزی باید بنامم میزدن نزدن الان که 20ساله میشم هیچی نزدن و فامیل هاشون خیلی اذیتم میکنن و اینکه کسی ازم حمایت نمیکنه و اجازه نمیدن برم سرکار ازشون که پول میخام 400 فقط میدن من چون دانشجوی حقوقم با توجه به گرون بودن کتاب ها پول زیادی میخاد که خانواده نمیده میگه دادم بسه هر 8ماه بهم پول میدن وقتی میگم زیاد بدید عصبی میشن و یه بار بخاطرفامیلشون که میان بهم میچسب و در نبود پدرخوانده و مادرخوانده ازم سوء استفاده میکنن و من هیچی مدرکی ندارم تا شکایت کنم وقتی میخام شکایت کنم پدرخوانده منو تهدید میکنه که میبره میندازه بهزیستی میمونم خودکشی کردم یه بارو برام پرونده روانی نوشته میگید چیکار کنم شبا تا صبح نمیتونم بخابم چون یه بار تو خواب میخاستن تجاوز کنن

پاسخ ها :

یک وکیل

شما الان 20 ساله اید باید بتونید از حق خودتون دفاع کنید میتوانید تماس بگیرید