مشاوره حقوقی رایگان - ارث از عمو

من توسط عموم به فرزندی گرفته شدم و اسمم در شناسنامه اش ثبت شده و هیچ فرزندی ندارد آیا فقط من وارث هستم یا فامیلهایش نیز ارث میبرند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما فرزند خوانده عمویتان هستید وفرزند خوانده از شخص متوفی ارث نخواهد بردمگر انکه یک سوم از اموال خود را بنفع شما وصیت کرده باشد

الهام  موسوي سهزابي

سرکار خانم الهام موسوي سهزابي :

سلام ،همسر و پدر و مادرشون نيز ارث ميبرند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
فرزند خوانده ارث نمی برد مگر انکه در زمان حیات اموالی بنام شده زده باشند یا وصیت 1/3اموالشون به نفع شما داشته باشند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از بابت پدر و فرزندی خیر. مگر اینکه به ترتیب طبقات ورثه دیگری ( مثلا پدر ، مادر ، خواهر ، برادر ) نباشد و به شما برسد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
فرزند خوانده از پدر خوانده خود هیچ ارثی نمی برد و تمام ماترک متوفی به وراث طبقه دوم و پدر و مادر متوفی ( اگر زنده باشند ) می رسد مگر ..

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

وارث تنها شما هستید و اگر پدر و مادر داشته باشند و همسر

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. اگر از وراث طبقه ی اول هیچ کس نباشد و از وراث طبقه ی دوم وارثی مقدم بر شما نباشد به شما ارث تعلق می گیرد. فرزند خواندگی موجب ارث نیست.شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به پروفایل من مراجعه کرده و با اینجانب تماس بگیرید.

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام طبق اظهارات شخص از جهت فرزندخواندگی ارث نمی برد
اگر پدر شما یا برادر و خواهر های متوفی هم زنده باشند به شما ارث نمیرسد مگر وصیت شده باشد اگر پدر شما بعد از عموی شما فوت شده باشد شما جانشین پدر خود می شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر فرزند خوانده از پدرخوانده ارث نمی برد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اگه کسی از فامیلهای نزدیکتر اعتراض نکنه، ارث به شما میرسه