مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام.من یه پرونده ضرب و جرح عمدی با چاقو دارم.قاضی دیه رو قسطی کرد و من اعتراض زدم و چند روز پیش دادگاه تجدید نظر رای رو ابلاغ کرد.حکم قطعی دادن که دیه باید یک جا پرداخت بشه.
سوالم اینه که حکم امسال صادر شده و تا پرونده بخواد بره اجرای احکام وارد سال جدید میشیم.ایا دیه به نرخ امسال محاسبه میشه یا سال جدید.
اگر در سال جدید محاسبه میشه من باید چه اقدامی انجام بدم،چیکار کنم که دیه رو به نرخ سال جدید محاسبه کنن؟؟؟
اصلا نیاز هست کاری انجام بدم یا اجرای احکام خودش به نرخ سال جدید محاسبه میکنه و از متهم میگیره؟؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که دیگه نرخ زمان وصول است امسال

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام دیه زمانی محاسبه و از شما اخذ میشود که در اجرای احکام باشد و قطعی است