مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

با سلام
خانه ای به نام خواهر محجورم با کمک سرپرستی و کمک مالی برادرم خریداری کردیم ،ایشان تحت سرپرستی و قیومیت برادرم هستند .
هنگام فروش خانه ی مذکور با توجه به ارائه قیم نامه و وکالتنامه از طرف ما، خریدار با علم به محجور بودن صاحبخانه (شخص محجور) اقدام به خرید ملک کرد

حال پس از 8 سال و فک رهن توسط خریدار اداره سرپرستی به ما اجازه انتقال سند نمی‌دهد و دادگاه قصد به اعلام بطلان معامله به دلیل محجوریت صاحب ملک دارد .
با توجه به اینکه فروشنده محجور است و امضای ایشان به عنوان فروشنده ملک ثبت شده آیا بعد از 8 سال می‌توانند طلب مبلغ ملک به قیمت روز از ما داشته باشند ؟؟؟

برادرم تنها به عنوان شاهد امضا کردند
رای احتمالی چه خواهد بود؟؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خریدار اطلاع از بطلان معامله نداشته باشد می تواند دادخواست استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهد و طبق رأی وحدت رویه دیوان عالی کشور ثمن معامله را طبق نظر کارشناس استرداد کند.