مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مشاور املاک برای فروش آپارتمان بدون اطلاع من

سلام وقت بخیر جناب آپارتمانی دارم در وحیدیه شهریار که قول نامه نزد مشاور املاک حدود ده سال است به هست به صاحبخانه 13 تومن بدهکار شد همسرم که بعد از پرداخت تخلیه کند همسرم که به نام ایشون هست آپارتمان 7 سالیست فوت کرده و صاحبخونه دراین مدت بیخبر آپارتمان را تخلیه کرده و مشاور املاک هم بیخبر به من اپارتمانرو فروخته و خیانت در امانت کرده با دادن قول نامه به غیر وفروش آپارتمان .و بنده حدود دوماهست که متوجه این عمل کثیف ایشون شدم و هر باز رابرای آخر قول نامه میرفتم انجام نمی‌توانست مخفی شده بنده خود سرپرست خونواده 4 فرزند یتیمم هستم آیا ایشون مجازات نداره؟تمنا میکنم کمک کنید به کجا و چگونه شکایت کنم وبه اشد مجازات برسونمشون و خسارت این چند سال ضرر اجاره آپارتمانی که شدیدا بهش محتاجیم بسختی بگذرونم وکار در منزل انجام میدم برای دخل و خرج که بازم کم است.بینهایت سپاسگزارم امیدم اول خدا بعد شما عزیزان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان خیانت در امانت و فروش مال غیر شکایت کنید.