مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره ملک

باسلام
اگر یک زمین با قولنامه محضری از کسی خریداری شده باشد و شخص خریدار فوت شود و همسر خریدار توسط دادگاه و با امضای فروشنده صاحب ملک شود چه کاری باید انجام دهد که یک قولنامه محضری بین خود و فروشنده داشته باشد.
با تشکر از شما

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،قولنامه محضری و یاعادی بادوشاهدازنظر حقوقی یکسان است وقولنامه بافوت احدی ازطرفین( فروشنده یاخریدار)به قوت خودباقی است وهیچکس نمی تواند آنرا باطل کند،ضمنااگربناباشدابطال کندباید دادخواست ابطال دهدبامدرک وسند.موفق باشید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

رای دادگاه در حکم سند رسمی است و نیازی به تنظیم قولنامه نیست

یک وکیل

رای دادگاه در حکم سند رسمی می باشد پس جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد