مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت

با سلام ..فردی با فاکتور جعلی اقدام به شکایت از من و برادم کرد وحسابهای ما را حدود 2 سال است که مسدود کرده .وبا این فاکتورها داشت رای می گرفت ودر دو مرحله هم در دادگاه اولیه و هم در دادگاه تجدید نظر با ارائه دادن این فاکتور ها داشت رای می گرفت که با مشورت و درد سر زیاد توانستم درخواست کارشناس خط را بدم وبعد از کارشناس خط که توسط تشخص هویت انجام شد معلوم شد که تعداد از فاکتورها که ادعا داشت طلبکار است جعل از کار در اومد ...حالا می خاستم ببینم دادگاه چه تصمیمی می گیره چون من در بازپرسی شکایت جعل کرده ام ...وتکلیف این خسارت 2 ساله که حسابم پول داشت و مسدود شده بو چی میشه....ایا ما باید رضایت بدیم یا اینکه دادگاه تصمیم دیگه ای می گیره...ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام نقش وکیل در اینجاست که مشخص می‌شود شما نباید شکایت جعل مطرح می‌کردید باید اجازه می‌دادید پرونده قبلی ایشان رد شود و سپس اقدام به شکایت کیفری می‌کردید به نظر ما پرونده شکایت جعل شما به نتیجه نخواهد رسید چرا که راه را اشتباه طی کردید