مشاوره حقوقی رایگان - فرزند شهید مطلقه هستم که برای حقوق به بنیاد محل پرونده مراجعه کردم رصایت کتبی مادرم را خواستند ..

فرزند شهید مطلقه هستم که برای حقوق به بنیاد محل پرونده مراجعه کردم رصایت کتبی مادرم را خواستند ... از جایی که مادر بنده ازدواج کرده شوهرش اجازه رضایت نمیدهد تکلیف بنده حقیر چیست ...لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

مادر موظف به رضایت است مگر اینکه از حقوق شوهر متوفی بهره ببرد که کاریست غیر قانونی