مشاوره حقوقی رایگان - قانون معافیت بیمه و مالیات فرزندان جانباز هفتاد درصد و فوق العاده ایثارگری و ماده 51

با سلام بنده شاغل در دستگاه دولتی هستم و تا سال 97 ما فرزندان جانباز 70 درصد شامل فوق العاده ایثارگری و ماده 51 بودیم که در سال 97 قطع شد و کلیه امتیاز ایثارگریم از بین رفت همانند فرزندان شهدا ، آیا قانون نسبت به اصلاح این موضوع اقدامی صورت گرفته که دوباره شامل حال ما بشه، اخه فرزندان جانباز 70 درصد همانند فرزندان شهدا قرار بود دارای یک امتیاز باشند، الانم که بیمه همه چیز از ما کم میشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نباید قطع می شد آن قانون هنوز هست به بنیاد شهید مراجعه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از ارگان مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به بنیاد جانبازان و امور ایثارگران مراجعه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قانون فقط به همسران وفرزندان شهدافوق العاده ایثارگری تعلق خواهد گرفت

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره بنیاد شهیدی که در آن پرونده دارید موضوع را پیگیری نمایید