مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شغل

با سلام و خدا قوت
این جانب کارمند در یک شرکت خصوص مرتبط به بانک هستم .در سال 95 از پست کارشناسی به کارشناس مسئولی ارتقا یافتم و در سال 98 بدون اعلام قبلی با یک نامه اداری از پست کارشناس مسئولی به کارشناس معمولی تنزیل یافتم .در فیش حقوق هم مزد رتبه و حق مسئولیت و در قرارداد جدید هم عنوان شغلی حذف به کارشناس تبدیل شده حقوق هم به نسبت آن کم شده آیا این دست است یا خیر
آیا این تنزیل درست است
آیا تنزیل پست سازمانی درست است .
لطفا راهنمایم کنید بتوانم حداقل حق خودم را بگیرم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تنزیل پست منع قانونی ندارد اما تنزیل رتبه باید در هییت رسیدگی به تخلفات مطرح شود