مشاوره حقوقی رایگان - واریز وجه برای شورای حل اختلاف شهرستان

سلام عرض ادب و احترام
بنده یه شکایت وجه مطالبه وجه داشتم که محکوم علیه در شهرستان بودن ، که خداروشکر به نفع بنده شد و محکوم علیه وجه رو واریز کردن برای شورا و با بنده تماس گرفتن شورا که برم واسه گرفتن فیش ، ولی بنده تهران هستم و شورا میگه حتما باید حضوری بیاین ، میخواستم بدونم راهی نداره جز اینکه خودم نرم تا اونجا هست؟ چون بخوام وکیل هم بگیرم صرف هزینه نمیکنه و همه بالای 2 میلیون میخوان چون مبلغ زیر 1 میلیون هستش
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

دریافت وجه از شورای حل اختلاف