مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی

با سلام و عرض ادب
بنده به عنوان مربی مهدکودک نزدیک یکسال در مهد بدون قرارداد کار و بیمه کار کرده و بعد اخراج گردیدم، باتوجه به اینکه ایشان هر ماه مبلغ ثابتی را حساب بانکی اینجانب واریز می کردن بعد از شکایت اینجانب به اداره کار، کارفرما ادعا نموده اند که من در آنجا کارآموزی بوده ام و مبلغ واریزی از بابت هزینه ایاب و ذهاب می باشد ، در حالیکه ایشان برای اینجانب هنگام ثبت نام در دوره مربیگری مهد در بهزیستی معرفی نامه با مهر و امضاء ارائه نموده اند و در معرفی اذعان به مربی بودن و اشتغال به کار اینجانب نموده اند ولی متاسفانه نامه فوق بدون تاریخ می باشد و به همین دلیل هئیت تشخیص سند را تایید نکردند با توجه به شرح الحال فوق بنده چگونه میتوان اثبات کنم رابطه کارگری و کارفرمایی و حقوق خود را از ایشان بگیرم. همچین ایشان در شکایتی مجزا از بنده به عنوان افترا در نیروی انتظامی اظهار کردند که من مربی و بصورت تمام وقت با ایشان همکاری داشته ام.
با تشکر از زحمات بی شائبه تان

پاسخ ها :

اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی کارگر اخراج از کار بیمه نکردن کارگر توسط کارفرما کارفرما