مشاوره حقوقی رایگان - تصادفی

برادم با موتور سیکلتش با یه ماشین تصادف کرده مقصرم راننده ماشینه قرار بود راننده پول خرج کردو بده تا برادرم رضایت بده اما چند روز از تصادف گذشته وبرادرم 100درصد حالش خوبه ولی راننده ماشین به برادرم گفته200هزار تومان بهت میدم رضایت بده اما اگر رضایت بده برادرم ضرر میکنه اما اگر شکایتم کنه ضرر میکنه چون پاش که کبود شده بود کلا خوب شده یعنی مث قبل شده اگر مراحل قانونی رو طی کنه باید یک میلیون خرج کنه مثلا ام آر آی بگیره بره پزشک قانونی و چیزای دیگه. با این شرایطی که پاش داره دیه پاش خیلی کمه درضمن موتور برادرم و ماشین پارکینگه موتورشم 200هزار تومان خرج داره به نظر شما چیکار باید کرد.

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.اگر آسیب جدی ندیده و حالشون خوبه احتیاجی به طرح دعوی نیست.با هم به سازش برسید و اگر موتور خسارت دیده با توافق یکدیگر به تعمیرکار مراجعه و خسارت هر چه شد مقصر پرداخت و قضیه خاتمه پیدا کند