مشاوره حقوقی رایگان - متهم به لواط هستم

سلام، من یک نظامی هستم، که نزدیک به دوماه متهم به لواط و پیگیری ارتباط با هم جنس شده ام ، این اتهامات به استناد پرینت پیامک ها سیم کارت اینجانب می باشد، در کمیسیون مشورتی رای به معاف از خدمت داده اند، سوال این است که آیا می‌توانند به پیامک استناد کنند و اینجانب را محکوم به ارتباط با هم جنس کنند؟ در حالی که بنده عدم رعایت عفت کلام را تایید کرده ام اما عمل لواط را نه قبول نکرده ام ، چه راه کاری برای من دارید؟ ممنون میشوم اگر سریع تر پاسخ دهید.

پاسخ ها :

یک وکیل

اثبات جرم حدی در دادگاه شرایط خاص خود را دارد و به صرف پیامک چیزی ثابت نمیشود اما از نظر انتظامی میتوانند شما را حتی اخراج کنند