مشاوره حقوقی رایگان - خراش دور مقعد

پسری 18 ساله از من شکایت بر لواط کرده پزشکی قانونی نظر داده خراشی توسط شی سخت و یا آلت تناسلی در قسمت ساعت 4 مقعد حاصل است ، از آنجائیکه آلت تناسلی موجبات پاره گی ببار میآورد نه خراش ، آیا خراش جز این نیست که با شی سخت خودزنی کرده باشد ، در ضمن شخص مفعول ، در اخاذی ورد زبانهاست ، حکم چیست لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید توسط پزشکی قانونی تعیین شود
وصول نظریه پزشک قانونی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین و نظریه پزشکی قانونی اظهارنظر خواهد کرد.
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادگاه کیفری با توجه به دفاعیات متداعیین و نظریه پزشکی قانونی اظهارنظر خواهد نمود. بنابراین شما می‌توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به نظریه پزشکی قانونی معترض شوید و در دادسرا دفاع نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص پزشکی قانونی و قضات رسیدگی کننده ملاک عمل است .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید انتساب جرم به شما را اثبات کند شما نیز می توانید با مستندات و ادله دفاع نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نظر مرجع محترم قضایی در این خصوص ملاک است دادگاه محترم با توجه به تمام مستندات رسیدگی می‌نماید