مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف هدایا در طلاق

بنام خدا و با سلام خدمت وکلای محترم- مدت 5سال است که به عقد مردی در امده ام که پس از گذشت یکسال از مراسم عقد بعلت وقوع اختلافات شدید گرچه تمکین خاص نموده ام اما عروسی نکرده و در منزل پدر خود هستم. در این مدت چون زوج حاضر به طلاق نبوده شکایات متعددی نسبت بهیکدیگر صورت گرفته از جمله اینکه در مطالبه نفقه و فرار از دین زوج تبرئه شده و در مقابل حکم تمکین و ازدواج مجدد گرفته است. ضمن اینکه دادخواست طلاق به لحاظ عسر و حرج بنده نیز رد شده است چون در ان قسمتی از مهریه خود را مطالبه نموده بودم و داوران طرف زوج به ادامه زندگی رای داده بودند.. سوالی که دارم اینست که که ایا اگر مجددا درخواست طلاق به لحاظ عسر و حرج با بذل مهریه مطرح کنم. ایا مجبور به عودت ملکی که پدر زوج به من صلح نموده و ان را به فروش رسانده ام و طلاهایی که هدیه محسوب شده اند و مورد داد و ستد واقع شده اند و در حکم پرداخت مهریه هدیه بودن انها تصریح شده است هستم یا نه. از پاسخ شما متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر دادگاه عسروحرج شما را ثابت دانست حق مطالبه مهریه را دارید و نگران ملک اهدایی نباشید . مهم اثبات ادعا هست وگرنه حتی اگر ده برابر مهریه را هم به زوج بدهید دادگاه حکم به طلاق نمیدهد