مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن بچه از بهزیستی

سلام وقت بخیر
من با خانمی صیغه بودم که باردار شدن و بچه متولد شد ، در زمان تولد من نبودم و بدلیل اعتیاد مادر بیمارستان بچه رو تحویل بهزیستی داد . من بعد از اطلاع از ماجرا پیگیر شدم و با هماهنگی بهزیستی شناسنامه بچه رو گرفتم و نوبت به تست اعتیاد رسیده که بهزیستی یه درمانگاه خاص رو معرفی کرده که چون یکی از اقوام من اونجا کار میکنه درخواست داشتم که در درمانگاه دیگری تست اعتیاد بدم که بهزیستی قبول نکرد ، نهایتا در روزی که کارمند فامیل من مرخصی داشت رفتم تست اعتیاد دادم در همون جایی که مدنظر بهزیستی بود و الان دوباره بهزیستی میگه باید استعلام بگیریم که جواب ازمایشی که اوردی درسته یا نه
سوالم اینه که اولا چون مادر بچه اعتیاد داشته گرفتن تست اعتیاد از من قانونی هست یا خیر؟
و اینکه کار بهزیستی برای اصرار روی درمانگاه مد نظرش و درخواست استعلام که کرده قانونی و جزو روال برای عموم هست یا صرفا کارمند بهزیستی برای شخص من این مشکل رو بوجود اورده ؟
متشکرم از وقت و حوصله ای که گذاشتین

پاسخ ها :

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
روند کار بهزیستی می باشد.
در صورت عدم همکاری از طرف اداره بهزیستی می‌توانید شکایت تنظیم نمایید.